06-273 287 95 info@natuurlijkgerda.nl

Nu de Olympische Spelen op volle toeren draaien komt er bij maar 1 gedachte bovendrijven. Voeding. Goede voeding welteverstaan. Topsporters zijn gebaat bij uitgebalanceerde voeding.

Voeding is de basis voor (fysieke) topprestaties.

Momenteel ben ik herstellende van een sportblessure en heb ik mijn eigen race te rijden, om het zo maar te noemen. Voeding staat bij mij nu op nummer 1.

En dat brengt me bij een super gezonde shake. Boerenkool is een Hollandse groente welke tegenwoordig hip & trendy is. Deze superfood werd in New York o.a. geserveerd als boerenkoolsla, boerenkoolsoep of als gefrituurde boerenkool. Ook kan de boerenkool rauw gegeten worden.

En dat leek mij nu een uitstekend plan

Eens proberen hoe deze groente zich manifesteert in een shake. Ik heb er lekkere fruitsoorten eraan toegevoegd. Een supersnelle & goede shake om je fysieke gesteldheid op te krikken! Een echte olympische start van je dag.

Boerenkool zit namelijk vol anti-oxidanten en vitamine K. Deze beiden werken ontstekingsremmend.

Ingredi├źnten Gerda’s trendy boerenkoolshake:

2 stronken boerenkool (te verkrijgen op de markt)
200 ml kokosmelk
2 navel sinaasappelen
Banaan
50 gr rood fruit (uit de vriezer)
theelepel honing

Aan de slag

Spoel de stronken boerenkool af. Snijd de sinaasappel in vieren en snijd met een klein mesje het vruchtvlees eruit. Doe deze samen met de boerenkool in een blender. Voeg hieraan het rood fruit toe. Een druk op de knop en zorg ervoor dat alles heerlijk samensmelt in de blender en voeg honing naar smaak toe!

Proost op een volgende gouden medaille!

Eetsmakelijk ?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial