06-273 287 95 info@natuurlijkgerda.nl

Mijn zorg is dat het gezelschap goed gevoed wordt en tevreden het vervolg van de dag kan oppakken. En zo ook ’s avonds na het diner. Wanneer de buiken goed rond zijn gegeten wordt er een licht nagerechtje uitgeserveerd. Niet te zwaar omdat in de avonduren ook nog activiteiten staan gepland en te zwaar tafelen doet nou eenmaal spijsvertering helemaal los gaan, waardoor het energielevel daalt. En zo wordt er koffie en thee geschonken vergezeld van een stukje zachte chocola of deze avond vergezeld van een verrukkelijk stukje Gerda’s delicious dadeltaart. Twee kleine stukjes eigenlijk. Heel feestelijk wordt de twee op een schaaltje opgediend met een blaadje verse munt uit de kruidentuin van de quinta.

Een echte smaakverrassing

Zacht en zoetig is de taart te noemen zonder al te veel toegevoegde suikers. Doe zoetigheid wordt vooral door de dadels geleverd. De meesten toveren een glimlach op hun gezicht en leunen likkebaardend achterover om uit te buiken. De rest van de avond is het nagenieten en verhalen vertellen …

Verrukkelijke dadeltaart

Wil je deze maand ook graag je gasten verrassen? Dan zou ik zeker de taart op het menu zetten.Veel plezier met de voorbereiding en pas op, niet op voorhand proeven… want voor je het weet is de schaal leeg ?

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial